Reacties Website

Geplaatst op

9 reacties op “Reacties Website&rdquo

 1. Ha die pa,

  Wat een leuk initiatief en ook echt iets voor jou! Ik ben benieuwd hoe je de site verder gaat opvullen en ben vooral benieuwd naar je blogs en jouw kijk op de wereld
  Veel plezier hiermee!
  Groetjes Linda

  1. Ha Linda.

   Ik had al een start gemaakt een klein jaar geleden maar nu heb ik wat meer tijd en wil ik dat wat meer gaan bijhouden. Dus zet deze site in je favorieten en kom af en toe eens kijken. Dan kom je vanzelf alle wijzigingen tegen die ik maak. De blog komt er vermoedelijk ook wel en daar wil ik met enige regelmaat ook dingen op plaatsen die mij verwonderen. Hoe ik dat zal doeen weet ik nog niet precies maar ook daar zal ik wel een besluit over nemen. Tot later.

 2. Hallo Ton,
  Ik zie www. tonvandenbosch.com onder de email staan die jij mij toestuurde. Ja, dan is mijn nieuwsgierigheid gewekt en ben ik eens gaan rondneuzen. Het ziet er al uitnodigend uit.
  Je hebt door nu je eigen WWW te bouwen een mooie combi gevonden om jouw interesse in de wereld in beeld en woord uit te dragen. We gaan je volgen. Succes Nell

  1. Ha Nell.

   Ik heb al een berichtje gestuurd via de mail maar ik wil ook hier melden dat ik blij ben met je reactie. Ik heb de website gemaakt om mijn hobby’s en de resultaten hiervan ergens te borgen en dat leek mij het beste op een website. Ook mijn foto’s plaats ik op de site en deze wil ik ook gebruiken als een portfolio van mijn beste foto’s. Het is dus ook een goed middel om alleen de mooiste foto’s te plaatsen. Dank en groetjes. Ton

 3. Hoi Pa,

  Heb weer even door je foto’s gebladerd. Was een tijd geleden merk ik. Wat een leuke foto’s van Aaltje en Loes maar ook van Sam tijdens het voetballen. Prachtige actiefoto’s!
  Met de lente in aantocht gaan we vast weer mooie foto’s van je zien….

 4. Prachtige foto’s heb je in april in zeeland gemaakt. Mooi met die kleuren.
  Weet je dat ik ook overweeg om een workshop/ cursus fotografie te gaan doen? Echt een leuke hobby
  Veel plezier mer fotograferen!
  Liefs Linda

  1. Dank je wel. Op die foto’s is niet te zien dat we veel kou hebben geleden. Het heeft mij in ieder geval ook nog een glasfilter van over de € 100,– gekost omdat mijn camera om is gewaaid en de lens in duizend stukjes is gevallen.

   Ik kan je een dergelijke cursus aanbevelen. Je leert er veel van. Je moet wel een camera hebben waar je wat kan instellen zodat je ten volle profijt kan hebben van alle adviezen.

   Succes.
   Liefs
   Pa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *